New Looks

Mind Your Hair

Mind Your Hair is een Kapsalon gevestigd in het Oude Dorpscentrum van Barendrecht.
Zowel Dames als Heren zijn welkom bij Mind Your Hair
Onze Kappers worden continu opgeleid op diverse gebieden.

Dorpsstraat 154d
2992 BEBarendrecht

0180 625 279

Over Mind Your Hair

Sinds 1999 gevestigd in de oude dorpskern van Barendrecht en vanaf 1 oktober 2013 verder onder de pakkende naam Mind Your Hair.

De onderneemster Gerrie Ridderikhoff, vanaf 1975 in het kappersvak, heeft haar ervaring in verschillende toonaangevende salons opgedaan en daar vervolgens een geheel eigen draai en visie aan gegeven.
Vooral de trainingen, gevolgd in zowel Londen als Parijs maar ook binnen de landsgrenzen, hebben een sterke basis gelegd voor haar creatieve ontwikkeling en heeft geleid tot de opening van MYH.

Educatie, zowel vaktechnisch als adviserend, vormt ook voor de medewerkers van MYH de basis voor de ontwikkeling op het vakgebied. De focus van MYH ligt dan ook op het adviseren en vinden van een persoonlijke en passende stijl bij iedere klant, zowel op kleur als knip- en verzorgingsgebied.

Daarom is er ook gekozen voor kwaliteitsproducten van diverse topmerken. De kappers van MYH hebben ook hierin een adviserende taak.
Gerrie en haar team zien het als een grote uitdaging om overal de informatie vandaan te halen, om deze vervolgens succesvol te vertalen naar een écht persoonlijk advies.

Ook de kapsels voor het komend seizoen zijn weer prachtig te vertalen naar zowel een klassiekere als een meer trendy uitstraling.
MYH werkt op afspraak (ook on-line te boeken) zodat er altijd voldoende tijd en aandacht is voor haar klanten.
Graag tot ziens bij Mind Your Hair.